Bioslimming Bölgesel İncelme

  • 1. ADIM DETOX BASE
  • 2. ADIM ACTIVE SLIM GEL
  • 3. ADIM ACTIVE SLIM CREAM
  • 4. ADIM ULTRA SLIM EFFECT

Detox Base (DETOX AND slimmibg activation 1000ml/34oz)

Bu profesyonel kondüsyon programının ilk adımıdır. Özellikle zayıflama, detoksifiye ve dolaşımın arttırılması için kullanılır. Detoksifikasyon işlemine yardımcı olmak ve cildi sıkılaştırmak için doğal yosun özütleri ve esansiyel yağlar eklenmiştir. Doğal mineraller, enzimler, vitaminler ve amino asitler gibi aktif içerikler selülitlere karşı savaşır ve lokalize yağları azaltmaya yardımcıdır.

ACTIVE SLIM GEL (FOCUS ON SLIMMING AND CELLULITE 1000ML / 34 OZ)

Bu adım, selülit görünümünü önemli çlöüde azaltmaya, cildi sıkılaştırmaya ve doğrudan görünmeyen yağ depolarını hedefleyerek yağ yakımını arttırmaya yardımcıdır. Lenfatik dolaşımı uyarmaya, yağların emilinasyonunu aktive etmeye ve kilo kaybını arttırmaya destektir.

Aktif İçerikleri: Algae Extracts, Caffeine, Glycerin, Sorbitol, Essential, Oil Of Cedarwood, Lavender Oil, Thermo Agents.

Ultra Slim Effect

Kondüsyon programının sonunda kullanılan bu jel, zayıflama ve kilo kaybının artmasında son derece destekleyicidir. Dolaşımını artırmaya ve geliştirmeye ve “Bacaktaki Şişlik” hissini azaltmaya, hafiflik hissini kazandırmaya yardım eder. Bu 4’lü kondüsyon programı selülit, çatlak çizgileri ve yağ birikimlerinin görünümünde belirgin bir azalmayla birlikte sıkı bir cildin oluşmasına yardımcıdır./p>

Aktif İçerikleri: Active Thermo Agent With Menthol, Horse Chestnut Extract, Witch Hazel Extract, Essential Oil Of Rosemary, Ivy Extract,, Extracts Of Niaouli, E. Oil Of Eucalyptus.

Active Slim Cream (Slimming And Firming Action 500ml / 17 oz.)

Bu adım, karın, bel, kalça, kollardaki inatçı yağlanmayı ve elastikiyet kaybını destekler. Karın bölgesinin daha düzve sıkı görünmesini aynı zamanda selüliti hedefleyerek kilo kaybına yardımcıdır. İncelten / Zayıflatan ve hatları belirleyen bu krem, ayrıca vücuttaki çatlakların görünümünü azaltan gelişmiş bir bakım yöntemidir.

Aktif İçerikleri: Focus Vesiculosus (Algae) Extract, Caffeine, Ivy Extract, Horse Chestnut Extract, Shea Butter, Lavender Oil, Cedarwoodi Oil, Thermo Agents.

Bilgi Talep Formu

Adınız

E-Postanız

Konu

İletiniz

Online Randevu Alın!

Bizi arayın +90 (0212) 288 11 11 ya da formu doldurun.