Ameliyatsız Yüz Germe

İlerleyen yaşımız ile beraber, vücudumuzun belli bölümlerinde istemsiz olarak değişimler olmaktadır. Çeşitli bölgeler kemiklerin içeri doğru hareketi, kimi bölgelerde kırışıklıklar, kimi bölgelerde de sarkmalar görülebilir. Örneğin kollarda ya da bacaklarda olan sarkmalar belki kıyafetler ile bir nebze olsun kapatılabilir. Lakin her gün insanlarla birebir iletişime geçtiğimiz yüzümüz için ne yazık ki bu böyle olmuyor. Yüzümüz, dış dünya ile devamlı olarak temas etmesinden ötürü ilerleyen yaş ile beraber kırışıklık ile başını derde sokarken bir yandan da çeşitli bölümlerinde sarkmalar görülebiliyor.

Ameliyatsız yüz kaldırma işlemleri genelde gençleşmek isteyen müşterilerimize uyguladığımız ve sonuçlarından memnun kaldıkları bir uygulamadır. Her ne kadar estetik alanında hala daha sarkma ve de kırışıklıklara karşı neşter kullanılan cerrahi yöntemler önceliğini koruyor olsa da, ameliyat korkusu olan ve ağrıdan acıdan korkan müşterilerimiz için bu yöntem oldukça rahat bir biçimde yüzlerindeki sarkmaları engellemelerini sağlamaktadır. Cerrahi müdahale gerektirmeyen uygulamalar bu sebeple her geçen gün daha da popüler hale geliyor ve bu sayede çok geçmeden neşter ile yapılan cerrahi müdahaleler de tarihe karışacak gibi duruyor.

Bir çok alanda olduğu gibi, gelişen teknoloji ve tıp ile beraber “Ameliyatsız yüz kaldırma” operasyonunda da birden fazla yöntem kullanmak mümkün hale gelmiş durumda. Bu yöntemlerin genel ortak özelliklerinden biri de; yüzdeki derin kırışıklıkları en kısa sürede en etkili biçimde çözümleyen hyalüronik asitten faydalanılması. Bu asit sayesinde hem uygulamanın etkilerini çok kısa sürede görmeniz sağlanıyor hem de cildinizin alt tabakasındaki deri katmanlarından da kırışıklıklar ile alakalı olan kısımlarından sökülüp atılması sağlanıyor.

Bunlardan belli başlıca olanları aşağıdaki gibidir;

Yüz Mezoterapisi

Yüzün çeşitli kırışık içeren bölgelerine, dekolte derisi üzerinden mikro enjeksiyon yöntemi ile sıvının aktarılması tekniğidir. Sıvının içerisinde hücre yenilenmesini arttıran, deriye elastikiyet kazandıran maddelerin üretimini tetikleyici, kan dolaşımını hızlandıran maddeler yer almaktadır. Leke ya da akne gibi durumlarda ise leke açıcı özellikte olan maddeler sıvının içerisine katılmaktadır. Bu tedaviyi göz alt morluklarında, cilt lekelerinde, doğum lekeleri ve de sivilce izlerinde, deriye ait ilerleyen yaşlarla meydana gelen kırışıklık ve sarkma gibi durumlarda kullanmaktayız.

 

VShape Yöntemi İle Yüz Kaldırma

VShape yöntemi, cerrahi yöntemler kullanılmadan yapılan uygulamar arasında en iyilerden bir tanesi olarak gösteriliyor. Bu yöntemde Vshape adlı teknoloji ile cildin derin katmanlarında yer alan kolajen lifleri ısıtılıyor. Isınan bu lifler ile beraber, cildin dış yüzeyinin de gözle görülür biçimde gerginleşmesi sağlanıyor. Ayrıca alt tabakalarda yer alan destek dokulardaki sarkıklıklar da toparlanmış oluyor. Ortalama bir seans 20 dakika sürmekte olup, 4 seanslık bir kür sizler için ideal olacaktır.

Sizler de bu ve benzeri teknikleri uzmanından almak istiyorsanız Medis Estetik merkezimize sizleri de bekleriz. Uzman kadromuz ile sizlere ameliyatsız, neşter yüzü görmeden yüz kaldırma işlemleriniz konusunda yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Bilgi Talep Formu

Adınız

E-Postanız

Konu

İletiniz

Online Randevu Alın!

Bizi arayın +90 (0212) 288 11 11 ya da formu doldurun.